Schoonmaakbedrijf Zeist

Weet u wat de meest vieze plekken op kantoor zijn? Toetsenborden zijn een broedplaats van bacteriën, gevormd door zweet, huidcellen en voedselresten. Uw favoriete mok of koffiekopje dat dagenlang blijft staan. Gebruiksproducten als de magnetron of het tostiapparaat die niet dagelijks worden gereinigd. Stoffige, niet opgeruimde bureaus, printers, wc-brillen en vlekkerige vloeren. Ze vormen ook een risico voor ziekteverwekkende micro-organismen. De beste oplossing is het inschakelen van een vakkundig schoonmaakbedrijf in Zeist. Ami Facility heeft de expertise, ervaring, modernste schoonmaakmaterialen en milieuvriendelijke middelen. Uw interieur en exterieur worden schoon en netjes. Ervaar het zelf en neem contact op.

Schoonmaakbedrijf Zeist

een schoon kantoor in hilversum

Schoonmaakonderhoud van kantoren als hoofdactiviteit

Ami Facility is een fullservice schoonmaakbedrijf in Zeist, met een breed dienstenpakket. Schoonmaak en onderhoud van kantoren vormt de belangrijkste dagelijkse activiteit. Het zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en een gezonde werkomgeving. Wij zijn flexibel. Afhankelijk van uw behoeften, kunnen wij dagelijks, wekelijks of op afroep uw kantoorpand schoonmaken. Wij laten met een grondige vloerreiniging vlekken en nare geurtjes verdwijnen. Een dieptereiniging sanitair voorkomt stankoverlast, verstoppingen en technische storingen. Glasbewassing is een must voor de representativiteit van uw pand. Wij maken uw ramen aan de binnen- en buitenzijde streeploos schoon.

Tijd en geld besparen met een vakkundig schoonmaakbedrijf in Zeist

Ami Facility is als schoonmaakbedrijf in Zeist van alle markten thuis. Met gevelreiniging en onderhoud blijft u scheuren of poreuze stenen door mos, algen en vuil voor. Wij verwijderen graffiti en wij verrichten een opleveringsschoonmaak na een oplevering, verbouwing of renovatie. Onze medewerkers maken met vakkundig tuinonderhoud en hoveniersdiensten uw exterieur tot een visitekaartje. Wilt u altijd over voldoende vuilniszakken, handdoekjes, toiletpapier en handzeep beschikken op kantoor? Levering van verbruiksartikelen behoort ook tot onze service. U grijpt nooit mis. Wij denken met u mee over de beste invulling van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. U bespaart tijd en geld en kunt zich volledig op uw corebusiness richten.

Schone zaak leidt tot lager ziekteverzuim en lagere kosten

Ami Facility is een familiebedrijf met een klantgerichte, persoonlijke aanpak. Wij hebben korte lijnen en hanteren een heldere communicatie. U krijgt een vast aanspreekpunt en vaste schoonmaakmedewerkers, die bij aanvang worden voorgesteld. Een schone zaak draagt bij aan een lager ziekteverzuim en lagere kosten. Bovendien zijn uw werknemers tevredener en productiever. Een mooi vertrekpunt om kennis te maken met hét schoonmaakbedrijf in Zeist. Neem contact op voor meer informatie of advies. Of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.