Schoonmaakbedrijf Woudenberg

Onderschat het belang van een nette, goed onderhouden werkplek niet. Een schoon kantoor maakt uw werknemers gelukkiger en productiever. En gezonder. Onderzoeken hebben aangetoond dat een vieze werkomgeving tot een hoger ziekteverzuim leidt. En daarmee tot een toename van de bedrijfskosten. Ami Facility verzorgt als schoonmaakbedrijf in Woudenberg al vijftien jaar schoonmaakonderhoud van hoog niveau. Onze vergaande service rust op korte lijnen, maximale aandacht, grote betrokkenheid en een 100% tevredenheidsgarantie. Wij kunnen u volledig ontzorgen met een breed dienstenpakket voor uw interieur en exterieur. Neem contact op voor een schone zaak.

Schoonmaakbedrijf Woudenberg

Flexibel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt

Zoekt u een vakkundig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Woudenberg dat met u meedenkt? En flexibel is in zijn dienstverlening? Dan is de no-nonsense aanpak van Ami Facility precies wat u nodig heeft. Wij staan als familiebedrijf voor een klantgerichte, persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat iedere organisatie andere wensen en behoeften heeft in schoonmaak. U krijgt daarom altijd schoonmaakdiensten op maat.

  • Kantoorschoonmaakonderhoud
  • Vloerreiniging en onderhoud
  • Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging en onderhoud
  • Opleveringsschoonmaak
  • Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  • Levering van verbruiksartikelen

Schoonmaakbedrijf Woudenberg zorgt voor een betere hygiëne

Het belang van een schone werkomgeving wordt in brede zin onderkend. Op een opgeruimde werkplek komen werknemers tot betere prestaties. Met een goede schoonmaak zorgt uw schoonmaakbedrijf in Woudenberg ervoor dat uw personeel tevredener en gezonder is. Bacteriën krijgen geen kans. Het griepverzuim binnen uw organisatie gaat bij een goede hygiëne omlaag.

Ami Facility gebruikt moderne schoonmaakapparaten en zo milieuvriendelijk mogelijke schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Met een hygiënisch interieur en verzorgd exterieur maakt u een goede, eerste indruk. Het werkt positief op de representativiteit van uw onderneming.

De vele voordelen van uitbesteden van uw schoonmaakwerkzaamheden

Het uitbesteden van uw schoonmaakwerkzaamheden biedt u vele voordelen. U krijgt de beste kwaliteit en service en u bespaart tijd die u nu aan uw eigen werkzaamheden kunt besteden. U bepaalt de aard van de schoonmaakwerkzaamheden en de frequentie. Dat kan bijvoorbeeld dagelijks zijn, wekelijks of op afroep. Wij zijn als schoonmaakbedrijf in Woudenberg flexibel in onze dienstverlening.

Zijn er bijzondere omstandigheden als graffitioverlast of lastige vlekken op het tapijt die onze dringende inzet vragen? Ami Facility beschikt als betrokken familiebedrijf over een groot medewerkersbestand en een netwerk aan collega’s, specialisten en leveranciers om snel en deskundig de werkzaamheden in te plannen. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Neem contact op voor meer informatie, advies of een offerte

Uw schone kantoor of bedrijfspand is onze zorg. Werknemers, klanten, bezoekers en leveranciers van de bedrijven waar wij komen, zijn dagelijks actief in een schone en aangename werkomgeving. Bent u benieuwd wat uw schoonmaakbedrijf in Woudenberg voor u kan betekenen? Wij informeren u graag en geven u advies op maat over een schone en prettige werkomgeving. Wij horen graag wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van schoonmaak van uw bedrijf. Neem contact op voor al uw vragen, advies of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U krijgt snel antwoord.

een schoon kantoor in hilversum