Schoonmaakbedrijf Soest

Waarom zou u investeren in een schone werkplek? Het is een vraag met vele goede antwoorden. Schadelijke bacteriën en ander vuil krijgen hierdoor minder kans. Een schone zaak draagt bij aan een lager ziekteverzuim. En dus lagere bedrijfskosten. Met veiliger en hygiënischer werkplekken verbetert u de Arbo-omstandigheden. De tevredenheid van de medewerkers neemt toe. Een opgeruimd en net kantoor vergroot de representativiteit van uw onderneming. Uw klanten, leveranciers en bezoekers beoordelen uw bedrijf positiever. U boekt tevens milieuwinst, met duurzaam behoud van kantoormiddelen. Alle reden om Ami Facility als hét schoonmaakbedrijf in Soest in te schakelen. Neem vandaag nog contact op.

Schoonmaakbedrijf Soest

een schoon kantoor in hilversum

Schoonmaakbedrijf in Soest met persoonlijke aanpak en uitstekende service

Ami Facility is als schoonmaakbedrijf in Soest een familiebedrijf. Een persoonlijke aanpak en uitmuntende service staan hoog in het vaandel. Wij staan voor korte lijnen en betrokkenheid met onze klanten en medewerkers. Zij moeten zich gewaardeerd voelen en voldoende aandacht krijgen. Onze medewerkers maken het verschil door nét iets meer te doen. Bijvoorbeeld de planten water geven of de vaatwasser aanzetten. Wij denken mee met onze opdrachtgevers en wij praten regelmatig bij met ons personeel. U krijgt vaste schoonmaakmedewerkers, die bij aanvang keurig worden voorgesteld. Wij zijn flexibel in de planning en uitvoering van onze werkzaamheden. Uw wensen en behoeften staan centraal.

Voorkom dat uw kantooromgeving een bron van ziektekiemen wordt

De hygiëne op de werkplek kan vaak sterk worden verbeterd. Onderzoeken tonen steeds weer aan dat de kantooromgeving een belangrijke bron van ziektekiemen is. Denk aan vervuilde toetsenborden, muizen, beeldschermen en telefoons, evenals vieze vloeren, tafels en stoelen. Met de deskundige hulp van Ami Facility als schoonmaakbedrijf in Soest bent u verzekerd van een schone zaak. Het vakkundig schoonmaken van kantoor- en bedrijfspanden is onze specialiteit. Het is essentieel voor een gezonde werkomgeving en een goede uitstraling van uw kantoor. Ons complete dienstenpakket bestaat uit:

  • Kantoorschoonmaakonderhoud
  • Vloerreiniging en onderhoud
  • Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging en onderhoud
  • Opleveringsschoonmaak
  • Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  • Levering van verbruiksartikelen

Neem contact op voor een schone en prettige werkomgeving

Bent u benieuwd hoe Ami Facility voor een schone en prettige werkomgeving realiseert? Wij vertellen u graag hoe wij met onze schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden voor gezonde werkplekken en tevreden werknemers en relaties kunnen zorgen. Wij horen als schoonmaakbedrijf in Soest graag wat uw wensen en behoeften zijn. Contact ons of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.