Schoonmaakbedrijf Nijkerk

Een vies of schoon kantoor maakt heel wat uit voor het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers. Een schone zaak zorgt voor productiever en gelukkiger personeel. Een gezonde werkomgeving leidt ook tot een lager ziekteverzuim. Wilt u een goede indruk maken op uw klanten, bezoekers en leveranciers? Dan is een nette bedrijfsuitstraling van groot belang. Ami Facility is als schoonmaakbedrijf in Nijkerk gespecialiseerd in kantoorschoonmaakonderhoud. Wij hanteren als no-nonsense bedrijf een persoonlijke aanpak en staan voor een maximale service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Laat u ontzorgen met kantoor laten schoonmaken in Nijkerk door Ami Facility.

Schoonmaakbedrijf Nijkerk

een schoon kantoor in hilversum

Kantoorschoonmaakonderhoud uitbesteden aan specialist

Het schoonmaken van uw kantoor- of bedrijfspand kost uzelf veel tijd en energie. Het is handiger en financieel voordeliger om dit uit te besteden aan het toonaangevende schoonmaakbedrijf in Nijkerk. Ami Facility zorgt dat u uw tijd kunt besteden aan productiever zaken. U krijgt bovendien een hogere kwaliteit kantoorschoonmaakonderhoud. Onze professionele medewerkers werken met de modernste materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zij hebben een scherp oog voor stoffige en vervuilde bureaus, computers, toetsenborden, beeldschermen, bureaustoelen en meubels. U weet wie er in uw kantoor bezig is. Wij zorgen voor vaste medewerkers, die bij aanvang worden voorgesteld en goed worden ingewerkt.

Schoonmaakbedrijf in Nijkerk levert vakwerk en maatwerk

Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw onderneming. Ami Facility maakt het verschil met korte lijnen, betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor de medewerkers en klanten. Onze dienstverlening is flexibel Wij zijn dagelijks actief in kantoorschoonmaakonderhoud. Altijd op maat van uw wensen en behoefte. Als fullservice schoonmaakbedrijf in Nijkerk doen wij nog meer. Wij zijn u van dienst met:

  •  Kantoorschoonmaakonderhoud
  •  Vloerreiniging en onderhoud
  •  Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  •  Glasbewassing
  •  Gevelreiniging en onderhoud
  •  Opleveringsschoonmaak
  •  Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  •  Levering van verbruiksartikelen

Meer informatie of offerte voor kantoor laten schoonmaken in Nijkerk

Ami Facility is als toonaangevend schoonmaakbedrijf in Nijkerk flexibel in het plannen en uitvoeren van de kantoorschoonmaak. U bepaalt de tijd, de frequentie en de aard van de werkzaamheden. Wij denken met u mee over de beste invulling van de schoonmaak en het onderhoud. Onze gemotiveerde en toegewijde medewerkers doen altijd net iets meer. U kunt flexibel kiezen voor kantoorschoonmaak op contractbasis of op afroep. Informeer naar de mogelijkheden van kantoor laten schoonmaken in Nijkerk. Of vraag gelijk een vrijblijvende offerte op voor een schoon en fris kantoor- of bedrijfspand.