Schoonmaakbedrijf Leusden

Een vies bureau op kantoor bevat tot wel vierhonderd maal méér bacteriën dan een wc-bril. Dit blijkt uit uitgebreid onderzoek van de Universiteit van Arizona. Kantoorbureaus zijn een belangrijke bron van ziektekiemen. Ook toetsenborden vol broodkruimels, stoffige computers en beeldschermen en vlekkerige vloeren zijn ongezond voor het werkklimaat. Ami Facility zorgt er als schoonmaakbedrijf in Leusden voor dat het zover niet komt. Onze betrokken medewerkers hebben een scherp oog voor stof, vuil en vet. Wij garanderen een schone en prettige kantoorplek. Een schone zaak is voor ons een halszaak! Ervaar het zelf en kies ook voor kantoor laten schoonmaken in Leusden door Ami Facility.

Schoonmaakbedrijf Leusden

een schoon kantoor in hilversum

Een schone zaak: beter voor uw medewerkers en voor uw bedrijf

Een schoon kantoor draagt bij aan een verlaging van het ziekteverzuim. Het is een van de voordelen om Ami Facility als hét schoonmaakbedrijf in Leusden in te schakelen. Een schone zaak is van belang voor de gezondheid van uw medewerkers. Het versterkt ook de positieve indruk en professionele uitstraling van uw bedrijf bij klanten, bezoekers en leveranciers. Bovendien zijn uw medewerkers meer tevreden en productiever. Wij zorgen met de modernste materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor een schoon en fris resultaat. Dagelijks, of met een andere frequentie. Uw wensen en behoeften zijn leidend.

Schoonmaakbedrijf in Leusden zorgt voor een schoon interieur en exterieur

Met Ami Facility als deskundige en betrouwbare partner kiest u voor schone werkplekken. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in kantoorschoonmaakonderhoud. Het vormt de basis van onze dienstverlening. Daarnaast zijn wij u als fullservice schoonmaakbedrijf in Leusden van dienst met opleveringsschoonmaak, gevelreiniging (inclusief onderhoud) en glasbewassing. Ook vloerreiniging en onderhoud, dieptereiniging sanitaire voorzieningen, tuinonderhoud en hoveniersdiensten en levering van verbruiksartikelen behoren tot ons servicepakket. U wordt volledig ontzorgd en u hoeft nergens naar om te kijken. Uw interieur en exterieur zien er altijd netjes en schoon uit.

Flexibel in kantoor laten schoonmaken in Leusden

Ami Facility is als schoonmaakbedrijf in Leusden flexibel in zijn diensten. U kunt schoonmaakonderhoud op contractbasis of op afroep afspreken. Wij kunnen snel inspelen op een veranderende behoefte op het gebied van schoonmaakdiensten. Wij denken mee en doet net dat beetje extra. Denk aan de planten water geven. Of de vaatwasser inruimen. U kunt rekenen op korte lijnen en vaste medewerkers over de vloer. Dit voelt vertrouwd en veilig. Neem contact op voor uw vragen of verzoeken over kantoor laten schoonmaken in Leusden. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte op.