Schoonmaakbedrijf Hilversum

Een schone werkplek is niet altijd vanzelfsprekend. Schakel Ami Facility als ervaren schoonmaakbedrijf in Hilversum in voor een professionele reiniging van uw kantoor of bedrijfspand. Onze betrokken medewerkers gebruiken de modernste materialen en milieuvriendelijke middelen. Wij denken met u mee over de beste invulling van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden. Uw wensen staan centraal. Wij zijn flexibel in het plannen en uitvoeren van allerhande kantoorschoonmaakonderhoud. U kunt altijd rekenen op een schone zaak en op maatwerk. Laat uw kantoor schoonmaken in Hilversum door de specialisten van Ami Facility.

Schoonmaakbedrijf Hilversum

een schoon kantoor in hilversum

Betere uitstraling, minder ziekteverzuim, lagere bedrijfskosten

Ami Facility werkt als schoonmaakbedrijf in Hilversum met vaste werknemers op locatie. Dit geeft u als opdrachtgever een vertrouwd gevoel. U weet precies wie er in uw kantoor aanwezig is. De medewerkers worden aan het begin van de werkzaamheden aan u voorgesteld en goed ingewerkt. Wij garanderen een schone zaak. U profiteert van de voordelen van een nette, prettige en leefbare werkomgeving. Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw onderneming. De eerste indruk telt. Een nette en frisse uitstraling van uw kantoorpand werkt positief op hoe medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers tegen uw organisatie aankijken. U investeert met een gezonde werkplek in het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers. Het leidt tot minder ziekteverzuim en lagere bedrijfskosten.

Schoonmaakbedrijf in Hilversum met persoonlijke aanpak en maximale service

Ami Facility staat als schoonmaakbedrijf in Hilversum voor een klantgerichte en persoonlijke aanpak en maximale service. Wij doen wat wij beloven en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Onze medewerkers hebben maximale aandacht voor een schone zaak. Wij hebben korte lijnen en kunnen hierdoor adequaat inspelen op uw behoefte aan kantoorschoononderhoud. De algemene schoonmaakwerkzaamheden op kantoren vormt onze stevige basis. Daarnaast anticiperen wij snel op bijzondere omstandigheden, zoals verwijdering van graffitioverlast of vlekken op de kantoorvloer. Als fullservice schoonmaakbedrijf hebben wij een breed dienstenpakket.

  •  Kantoorschoonmaakonderhoud
  •  Vloerreiniging en onderhoud
  •  Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  •  Glasbewassing
  •  Gevelreiniging en onderhoud
  •  Opleveringsschoonmaak
  •  Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  •  Levering van verbruiksartikelen

Professioneel uw kantoor laten schoonmaken in Hilversum

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hilversum dat het verschil maakt? Ami Facility weet klanten duurzaam aan zich te binden met persoonlijke aandacht en nét dat beetje extra te doen. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich op uw corebusiness kunt richten. Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor kantoor laten schoonmaken in Hilversum.