Schoonmaakbedrijf Bilthoven

Wilt u met uw bedrijf met glans de beste zijn op het gebied van hygiëne en netheid? Ami Facility maakt als schoonmaakbedrijf in Bilthoven het verschil met een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat u en uw personeel in een schone en frisse omgeving kunnen werken. Wij verlenen maatwerk. De schoonmaakwerkzaamheden worden naadloos afgestemd op uw wensen en behoeften. U krijgt elke dag de kwaliteit die u mag verwachten. Het verlenen van de beste service, dát is onze passie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf Bilthoven

een schoon kantoor in hilversum

Van kantoorschoonmaak tot de levering van verbruiksartikelen

Ami Facility heeft in de afgelopen vijftien jaar een uitstekende reputatie opgebouwd in hoogwaardig kantoorschoonmaakonderhoud. Wij zijn flexibel in onze planning en uitvoering en wij denken met u mee over de beste invulling. Heeft u behoefte aan regelmatige glasbewassing, gevelreiniging en periodiek tuinonderhoud en hoveniersdiensten? U bent hiervoor bij hét schoonmaakbedrijf in Bilthoven aan het juiste adres.

Vieze toiletten zijn de grootste ergernis op kantoor. Wij verzorgen een dieptereiniging van het sanitair voor een blinkende, fris ruikende toiletruimte. Wij ontzorgen u met een vakkundige vloerreiniging, opleveringsschoonmaak en de levering van verbruiksartikelen. Uw wensen en eisen staan centraal. Wij zijn als fullservice schoonmaakbedrijf pas tevreden als u dat ook bent.

Inschakelen schoonmaakbedrijf Bilthoven betaalt zich terug

Een schoon kantoor betaalt zich ruim terug. Uw medewerkers zijn in een gezonde werkomgeving tevredener, productiever én minder vaak ziek. Dit werkt positief door in uw bedrijfsresultaat. Een net en verzorgd interieur en exterieur draagt bij aan de representatieve uitstraling van uw kantoor- of bedrijfspand. Met het inschakelen van Ami Facility boekt u ook milieuwinst. Wij maken als schoonmaakbedrijf in Bilthoven gebruik van zo milieuvriendelijk mogelijke schoonmaakproducten. U profiteert van duurzaam behoud van uw kantoormiddelen.

Een schone werkomgeving is het visitekaartje van uw bedrijf

Een schone werkomgeving is het visitekaartje van uw bedrijf. Ami Facility heeft als familiebedrijf sinds 2005 veel kennis vergaard en ervaring opgedaan over maatwerk schoonmaakwerkzaamheden. Onze dienstverlening is gestoeld op een klantgerichte, persoonlijke aanpak en een maximale service. Wij doen wat we beloven en vaak nog meer. Een schone zaak is voor ons een halszaak. U kunt er van op aan dat onze gekwalificeerde medewerkers voor het beste resultaat gaan. Dit zien wij terug in de langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Korte lijnen, grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Bilthoven met korte lijnen, grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht? Het succes van Ami Facility is hierop gebouwd. Er is maximale aandacht voor zowel de eigen medewerkers als voor de opdrachtgevers. U krijgt een vast aanspreekpunt en vaste schoonmakers op locatie. Kies ook voor schoonmaak van hoog niveau. Neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.