Schoonmaakbedrijf Barneveld

Een schoon kantoor is om vele redenen van groot belang. Een nette en stofloze werkomgeving leidt tot minder ziekteverzuim en lagere bedrijfskosten. Uw werknemers zijn gezonder en tevredener. Uw klanten, leveranciers en bezoekers krijgen een positieve en betrouwbare indruk van uw bedrijf. Ami Facility is als schoonmaakbedrijf in Barneveld dé specialist in schoonmaakonderhoud van kantoren. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat uw interieur en exterieur er altijd netjes uitzien. Uw schone kantoor is onze zorg. Neem nu contact op met Ami Facility. Wij ontzorgen u met een breed pakket aan facilitaire diensten. Wij staan als schoonmaakbedrijf in Barneveld voor een schone zaak en voor maatwerk.

Schoonmaakbedrijf Barneveld

een schoon kantoor in hilversum

Het beste schoonmaakresultaat en maximale service

Ami Facility onderscheidt zich als familiebedrijf met een klantgerichte, persoonlijke aanpak en maximale service. Onze gekwalificeerde en betrokken medewerkers zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als ervaren schoonmaakbedrijf in Barneveld streven wij naar langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers.

 

Onze communicatie is helder, onze lijnen zijn kort. U krijgt een vast aanspreekpunt en vaste medewerkers. U weet wie er in uw kantoorpand aanwezig is. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Wij denken met u mee over de beste invulling van schoonwerkzaamheden. Wij zijn flexibel in het plannen en uitvoeren van allerhande schoonmaakwerkzaamheden of andere facilitaire diensten. Denk aan snelle hulp bij een koffie- of inktvlek op het tapijt, graffitioverlast of het introduceren van een nieuw afvalsysteem.

Fullservice schoonmaakbedrijf in Barneveld met een breed dienstenpakket

Het succes van uw onderneming wordt mede bepaald door een schone en prettige werkomgeving. Goed en regelmatig schoonmaakonderhoud is een investering in het welzijn en de tevredenheid van uw personeel en relaties. Een investering in kwaliteit en gezondheid die zich dik terugbetaalt. Wij voeren een breed pallet aan facilitaire diensten uit, U bepaalt de tijd en frequentie van de schoonwerkzaamheden. Ami Facility is als schoonmaakbedrijf in Barneveld uw partner bij de volgende diensten:

  • Kantoorschoonmaakonderhoud
  • Vloerreiniging en onderhoud
  • Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging en onderhoud
  • Opleveringsschoonmaak
  • Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  • Levering van verbruiksartikelen

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Ami Facility gaat als schoonmaakbedrijf in Barneveld altijd voor de hoogste kwaliteit. Onze medewerkers gebruiken hoogwaardige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij zorgen voor schone bureaus, schone vloeren, schone wc’s, schone ramen, schone gevels en een netjes onderhouden tuin. Neem contact op en informeer naar de vele mogelijkheden. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op.