Schoonmaakbedrijf Baarn

Een gebrek aan hygiëne op de werkvloer is een van de grootste ergernissen. Een vieze werkomgeving komt de arbeidsvreugde en productiviteit van de medewerkers niet ten goede. Onopgeruimde en stoffige werkplekken verhogen bovendien de kans op ziekteverzuim, met hogere bedrijfskosten. Laat het zover niet komen en schakel de specialisten van Ami Facility in. Wij snappen als hét schoonmaakbedrijf in Baarn het belang van een frisse en schone werkomgeving. Onze betrokken schoonmakers verrichten dagelijks kantoorschoonmaakonderhoud en andere diensten. Uw interieur en exterieur zien er weer schoon en netjes uit. Ervaar het zelf en neem contact op voor schoonmaakwerkzaamheden op maat.

Schoonmaakbedrijf Baarn

Tevredener, gezonder en productiever in een gezond kantoor

In een gezond kantoor presteren medewerkers beter. Onderzoek van de Nationale Vacaturebank leert dat ruim een derde van de Nederlandse werknemers ontevreden is over de hygiëne op de werkvloer. De grootste ergernissen zijn vieze toiletten, een smerig bureau, toetsenbord of telefoon. Ami Facility kan als schoonmaakbedrijf in Baarn dagelijks, wekelijks, met een andere frequentie of op afroep uw kantoor schoonmaken en onderhouden. En nog veel meer. Ons brede dienstenpakket omvat:

  • Kantoorschoonmaakonderhoud
  • Vloerreiniging en onderhoud
  • Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging en onderhoud
  • Opleveringsschoonmaak
  • Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  • Levering van verbruiksartikelen

Schoonmaakbedrijf in Baarn dat een stapje extra zet

Ami Facility gebruikt als toonaangevend schoonmaakbedrijf in Baarn de modernste materialen en zo milieuvriendelijk mogelijke schoonmaakmiddelen. Wij staan als no-nonsense familiebedrijf met een persoonlijke aanpak dicht bij onze klanten. Wij streven naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Dat doen we door goed te luisteren naar uw wensen en eisen en altijd een stapje extra te zetten.

Wij denken met u mee voor het beste resultaat. En wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. U kunt rekenen op korte lijnen, een vast aanspreekpunt en vaste schoonmaakmedewerkers op uw locatie. Dat is wel zo vertrouwd. U weet wie er in uw kantoor- of bedrijfspand aanwezig is.

U kunt te allen tijde rekenen op een schone zaak

Uw professionele en betaalbare schoonmaakbedrijf in Baarn staat te allen tijde voor een schone zaak. Wij hanteren de hoogste kwaliteitsnormen en zijn flexibel in onze dienstverlening. Heeft u snel hulp nodig door inkt- of vetvlekken op het tapijt, graffitioverlast of  een tekort aan verbruiksartikelen? Ami Facility staat voor u klaar. Neem contact op met uw vragen of verzoeken. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op voor een schone en prettige werkomgeving.

een schoon kantoor in hilversum