Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amersfoort dat uw kantoor spic en span maakt? Ami Facility zorgt voor een optimale hygiëne van uw werkomgeving. Uw werknemers zijn hierdoor dagelijks met een prettig gevoel aan het werk. Ze zijn productiever en het gezonde werkklimaat zorgt voor minder ziekteverzuim. Een schone zaak werkt motiverend voor uw personeel en verbetert de uitstraling van uw kantoor voor klanten, bezoekers en leveranciers. Onze betrokken medewerkers doen net iets meer om het verschil te maken in kantoorschoonmaakonderhoud. Uw kantoor laten schoonmaken in Amersfoort door Ami Facility is een investering die zich ruim terugbetaalt.

Schoonmaakbedrijf Amersfoort

een schoon kantoor in hilversum

Een vies kantoor brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee

Een vies kantoor met rommelige werkplekken brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee. Uw werknemers worden blootgesteld aan schadelijke bacteriën. Stoffige kantoorbureaus, toetsenborden vol broodkruimels en vlekkerige vloeren zijn een broeinest van ziekteverwekkende micro-organismen. Dit geldt ook voor het sanitair. Bij onvoldoende schoonmaak nestelt zich er vuil en bacteriën onder randen en richels. Dit leidt meestal tot stankoverlast en verstoppingen. Ami Facility verzorgt als schoonmaakbedrijf in Amersfoort dagelijks kantoorschoonmaakonderhoud. Of met een andere frequentie. Uw wensen en behoeften staan centraal.

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort met aandacht voor klant en medewerkers

Ami Facility zorgt als toonaangevend schoonmaakbedrijf in Amersfoort voor een schone zaak. Dat doen wij met een persoonlijke aanpak, met veel aandacht voor onze medewerkers én onze klanten. Wij denken mee met onze opdrachtgevers en maken het ze gemakkelijk. Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en alles vlek- en stofvrij wordt. Uw schone kantoor is onze zorg. Onze betrokken medewerkers gebruiken de modernste materialen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. U kunt rekenen op schoonmaak en onderhoud van kantoren en bedrijfspanden op maat. Wij zijn flexibel en werken zowel op contractbasis als op afroep.

Uw kantoor laten schoonmaken in Amersfoort door een betrokken vakbedrijf

Ami Facility is een fullservice schoonmaakbedrijf in Amersfoort, dat zich dagelijks bezighoudt met een optimale schoonmaak van kantoorpanden. Wij leveren vele diensten op maat, naar wens en behoefte:

Wilt u een schone, aangename en leefbare werkomgeving? Wij zorgen ervoor dat uw kantoorpand qua hygiëne aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Uw kantoor laten schoonmaken in Amersfoort is de specialiteit van Ami Facility. U heeft nergens omkijken naar. Neem contact op voor uw vragen, wensen of advies. Of ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

  •  Kantoorschoonmaakonderhoud
  •  Vloerreiniging en onderhoud
  •  Dieptereiniging sanitaire voorzieningen
  •  Glasbewassing
  •  Gevelreiniging en onderhoud
  •  Opleveringsschoonmaak
  •  Tuinonderhoud en hoveniersdiensten
  •  Levering van verbruiksartikelen