Over ons

De basis van Ami Facility is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden.

Bovenal streven wij naar een langdurige relatie met tevreden opdrachtgevers, maar er is meer dat wij belangrijk vinden.

Uw wensen

Uw wensen en behoeften voor de schoonmaak en het onderhoud van uw bedrijfsruimte(n) zijn voor ons altijd het uitgangspunt. Samen bespreken we deze wensen en geven u tips op basis van onze ervaringen. Vervolgens stellen wij een werkprogramma op dat door onze medewerker tot in de puntjes uitgevoerd wordt.

Onze medewerkers

Onze medewerker(s) kunnen pas een fijne werkplek voor u creëren als ze dat zelf ook hebben. Wij vinden het belangrijk om aandacht aan onze medewerker(s) te schenken. Wij zijn daarom regelmatig zelf in de schoon te maken panden te vinden omdat we veel waarde hechten aan betrokkenheid.

Communicatie

Wij besteden veel aandacht aan onze interne en externe communicatie. In onze ogen is communicatie het belangrijkste aspect in onze branche. Bij Ami Facility is er altijd één aanspreekpunt, Anne-Mary of Linda. Daardoor kunnen wij snel schakelen wanneer u een vraag, aan- of opmerking heeft.

Controles

Regelmatige en goede controle van de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie zijn vanzelfsprekend.  Op deze manier optimaliseren wij de kwaliteitsbeleving, zowel voor u als opdrachtgever als voor ons en de medewerker(s).

Ons bedrijf

Ami Facility werd in 2004 door Anne-Mary van der Pijl opgericht. Inmiddels is haar dochter Linda van de Bunt mede-eigenaar. Samen zijn zij nu verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Ami Facility.

De basis van Ami Facility is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden. Voornamelijk voor kantoorpanden, maar ook voor (sport)scholen, gemeenten, banken en gezondheidsinstellingen.

Fullservice

Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook andere schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan zoals vloer- en gevelreiniging, glasbewassing en groenonderhoud. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het kopje Diensten.

Contact

Voor al uw vragen, het bespreken van uw wensen of het inwinnen van advies nodigen wij u uit om het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Anne-Mary van der Pijl
0626422488
Info@ami-facility.nl
Linda van de Bunt
0623508837
Info@ami-facility.nl

Adres:
Stadsring 248-250 3811 HS Amersfoort