Diensten

Onze diensten

Een schone, prettige en leefbare werkomgeving is een belangrijke pijler onder het succes van uw onderneming. U maakt met een net en opgeruimd kantoor een goede, positieve en betrouwbare indruk op uw klanten, bezoekers, leveranciers en eigen medewerkers. U investeert met een gezonde werkplek in het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers. Een schoon kantoor leidt tot minder ziekteverzuim en lagere bedrijfskosten.

Vandaar dat regulier kantoorschoonmaakonderhoud de basis is! Ami Facility is dé specialist in het schoonmaken en onderhouden van kantoorpanden. Wij zorgen er met een breed pallet aan facilitaire diensten voor dat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Uw interieur en exterieur zien er altijd schoon en netjes uit. Ervaar het zelf en bespaar tijd en geld met onze veelzijdige facilitaire diensten.

Glasbewassing

Aan u de keuze of en hoe vaak we bepaalde ramen reinigen. Hierin zijn wij erg flexibel. Soms wordt er bijvoorbeeld voor gekozen om de entree wat vaker te laten doen dan de rest van het gebouw.

Tuinonderhoud en hoveniersdiensten

De uitstraling van uw pand gaat natuurlijk verder dan het pand zelf. Wij zorgen er daarom voor dat het groen rondom uw pand er altijd verzorgd uitziet. Bespreek uw wensen met ons.

Opleveringsschoonmaak

Verhuizen is al stressvol genoeg en daarom helpen wij u graag met een grondige schoonmaak van uw oude of nieuwe ruimte(n). Goed te combineren met glasbewassing en vloer- of tapijtreiniging.

Leveren van verbruiksartikelen

Handdoek- en toiletpapier, vuilniszakken en andere artikelen kunnen wij aan u leveren. Onze medewerker houdt in de gaten hoeveel voorraad er nog is en geeft de bestelling aan ons door. U hoeft er dan niet meer aan te denken.

Ami Facility is van alle schoonmaakmarkten thuis. Van kantooronderhoud, graffitiverwijdering en tapijtreiniging tot grote schoonmaak na verbouw of nieuwbouw, advies over het juiste afvalsysteem en de keuze voor de beste, meest onderhoudsvrije vloer. En méér. Laat u ontzorgen en neem contact op voor uw vragen of verzoeken of vraag direct een vrijblijvende offerte op voor onze diensten.

Contact

Voor al uw vragen, het bespreken van uw wensen of het inwinnen van advies nodigen wij u uit om het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Anne-Mary van der Pijl
0626422488
Info@ami-facility.nl
Linda van de Bunt
0623508837
Info@ami-facility.nl

Adres:
Stadsring 248-250 3811 HS Amersfoort