Diensten

Onze diensten

Schoonmaak is een beleving die voor iedereen anders is. Daarom werkt Ami Facility niet met standaard schoonmaakschema’s, maar creëren wij altijd een programma op maat op basis van uw eigen wensen en behoeften. Daar hoort regelmatige controle natuurlijk bij. Wij bieden onze diensten zowel in contractvorm als op afroep aan.

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunt u tevens gebruik maken van onze diverse andere diensten, zoals:

Glasbewassing

Aan u de keuze of en hoe vaak we bepaalde ramen reinigen. Hierin zijn wij erg flexibel. Soms wordt er bijvoorbeeld voor gekozen om de entree wat vaker te laten doen dan de rest van het gebouw.

Tuinonderhoud en hoveniersdiensten

De uitstraling van uw pand gaat natuurlijk verder dan het pand zelf. Wij zorgen er daarom voor dat het groen rondom uw pand er altijd verzorgd uitziet. Bespreek uw wensen met ons.

Tapijt- en meubelreiniging

Vloerbedekking zorgt voor een warme uitstraling en dempt geluiden, maar helaas is enkel het stofzuigen hiervan niet voldoende. Met onze machines kunnen wij gemakkelijk vlekken en nare geurtjes verwijderen uit tapijt en meubels.

Leveren van verbruiksartikelen

Handdoek- en toiletpapier, vuilniszakken en andere artikelen kunnen wij aan u leveren. Onze medewerker houdt in de gaten hoeveel voorraad er nog is en geeft de bestelling aan ons door. U hoeft er dan niet meer aan te denken.

Contact

Voor al uw vragen, het bespreken van uw wensen of het inwinnen van advies nodigen wij u uit om het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Anne-Mary van der Pijl
0626422488
Info@ami-facility.nl
Linda van de Bunt
0623508837
Info@ami-facility.nl

Adres:
Stadsring 248-250 3811 HS Amersfoort